;

Een gebroken ruit of glasschade herstellen

Glasschade, glasbreuk of condens tussen je glas?

Glasschade glasbreuk

Glasbreuk kan het gevolg zijn van een ongeluk, onvoorzichtigheid, thermische breuk of een eerder onbekende oorzaak hebben. Wanneer je glasschade hebt opgelopen wil je dit euvel vaak zo snel mogelijk laten aanpakken. 

GLAS is gespecialiseerd in het herstellen van alle soorten glasschade. Zodra wij gecontacteerd worden, spelen we zeer kort op de bal en wordt er onmiddellijk een afspraak ingepland. Afhankelijk van de aard van de schade kan er dezelfde dag nog iemand ter plaatse komen om de beveiliging en tegelijkertijd ook de opmeting van het gebroken glas te voorzien.

Niet alleen glasschade maar ook een aangedampt glas is in veel gevallen gedekt door je brandverzekering. Contacteer zeker ook even je makelaar en beperk je kosten tot de vrijstelling.

Glasbreuk beveiliging

Is de schade dermate groot dat de situatie onveilig is of dat je woning niet langer wind- en weerdicht is, dan is het belangrijk om alles zo snel mogelijk veilig te stellen en opnieuw mooi af te schermen tot de uiteindelijke vervanging van het glas. In veel gevallen is de glasbreuk echter beperkt tot een visuele barst.

Indien de schade toch zeer groot is kan het glas worden vervangen door een tijdelijke weerbestendige plaat of kan er een speciale veiligheidsfolie gekleefd worden om snijwonden te voorkomen. Beide houden wind en regen buiten.

Condens tussen het glas

Condens tussen het glas betekend vaak dat de siliconen afdichting die de lucht- of de gas- (=argon) zone tussen de 2 glasbladen hermetisch afschermt, niet langer intakt is. Niet alleen treedt er condens op, wat visueel storend kan zijn, ook verliest het glas zijn isolerende eigenschappen en zullen er extra warmteverliezen optreden. Een andere oorzaak kan ook glasbreuk zijn.

Ook bij beschadigd interieurglas helpen wij u verder.


Ontdek nu alle voordelen van hoogrendementsglas

glasschade


Een gebroken ruit of glasschade herstellen

Hoogrendementsglas: dubbel of driedubbel glas

Verbruik je veel energie in de winter, draait je airco juist op volle toeren in de zomer of ga je misschien wel (ver-)bouwen? Kies het juiste hoogrendementsglas!

Lees meer

Glasrenovatie: glas vervangen in bestaande ramen

Het oude enkele of dubbel glas vervangen in je bestaande ramen. Bespaar met een glasrenovatie niet alleen jaarlijks op je energiefactuur maar ook tot wel 80% op de kost van nieuwe ramen.

Lees meer

4 seizoensglas

4 seizoensglas is een hoogrendementsglas, speciaal ontwikkeld voor een optimaal comfort doorheen de 4 seizoenen. Uitstekende isolatie tijdens de winter en zonwerend voor de zomer.

Lees meer

Zonwerend glas

Zonwerend glas is een hoogrendementsglas speciaal ontwikkeld voor een optimaal comfort doorheen de 4 seizoenen met een sterke focus op de zomer. Combinatie van uitstekende isolatie en superieure zonwerende eigenschappen.

Lees meer

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas houdt storende geluiden buiten en bewaard de stilte binnen. Deze eigenschappen zijn perfect te combineren met de laatste generatie hoogrendementsglas.

Lees meer

Glasrenovatie: Vacubel vacuümglas

In vergelijking met dubbel- en triple glas is vacuümglas slechts 8,3 mm dik waardoor kozijnen niet hoeven te worden aangepast. U kunt enkelglas eenvoudig vervangen door vacuümglas. Het verbetert het leefcomfort en u bespaart aanzienlijk op de energierekening.

Lees meer

Glasrenovatie: glas vervangen in bestaande ramen

Het oude enkele of dubbel glas vervangen in je bestaande ramen. Bespaar met een glasrenovatie niet alleen jaarlijks op je energiefactuur maar ook tot wel 80% op de kost van nieuwe ramen.

Lees meer

Interieurglas

GLAS in je interieur is altijd een goede keuze! Het is tijdloos, stijlvol, behoudt het ruimtelijk gevoel, praktisch in onderhoud en vooral ook zeer duurzaam!

Lees meer

Glazen deuren

Een glazen deur als echte eye-catcher in je interieur! Glazen deuren behouden het ruimtelijk gevoel en de transparantie tussen ruimtes en tegelijkertijd doen ze dienst als akoestische en thermische onderbreking voor optimaal comfort.

Lees meer

Steel look

Geen grotere eye-catcher dan een steel look deur, wand of douchescherm. HET alternatief voor de echte stalen deuren of wanden. Wij maken jouw droomdeur volledig op maat!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x