;

4 seizoensglas

4 seizoensglas is een hoogrendementsbeglazing speciaal ontwikkeld voor een optimaal comfort doorheen de 4 seizoenen. Het combineert uitstekende isolatie tijdens de koudere maanden met zonwerende eigenschappen voor de warmere maanden.

4 seizoensglas: hoogrendementsglas

Tijdens de koude wintermaanden bied 4seizoensglas alle eigenschappen van hoogrendementsglas. Een hoger comfort door de sterk verminderde koudestraling en een aanzienlijke energiebesparing.

4 seizoensglas: zonwerend

Door het toevoegen van een speciale, onzichtbare, coating op de spouwzijde van de heldere buitenruit krijgt het glas uitstekende zonwerende eigenschappen. Door het zonwerend effect, laat dit type beglazing tot 60% minder zonnewarmte binnen in vergelijking met standaard dubbel glas. 

Beperkt het oplopen van de temperatuur tijdens de warme maanden, creëer een aangenamer binnenklimaat en bespaar op je airco-verbruik.

Kies voor 4 seizoens- of zonwerend glas bij grotere glaspartijen op het westen en zuiden en creëer zo meer licht en transparantie.

Met een steeds warmer wordend klimaat met hetere en langere zomers, neemt de noodzaak voor zonwerend glas steeds toe wil men de huidige bouwstijl met grote glaspartijen aanhouden.

4 seizoensglas

Hoogrendementsglas: dubbel of driedubbel glas

Verbruik je veel energie in de winter, draait je airco juist op volle toeren in de zomer of ga je misschien wel (ver-)bouwen? Kies het juiste hoogrendementsglas!

Lees meer

Glasrenovatie: glas vervangen in bestaande ramen

Het oude enkele of dubbel glas vervangen in je bestaande ramen. Bespaar met een glasrenovatie niet alleen jaarlijks op je energiefactuur maar ook tot wel 80% op de kost van nieuwe ramen.

Lees meer

Een gebroken ruit of glasschade herstellen

Heb jij glasbreuk opgelopen? GLAS is gespecialiseerd in het vervangen van gebroken glas in alle formaten. Bel nu en wordt onmiddellijk verder geholpen!

Lees meer

Zonwerend glas

Zonwerend glas is een hoogrendementsglas speciaal ontwikkeld voor een optimaal comfort doorheen de 4 seizoenen met een sterke focus op de zomer. Combinatie van uitstekende isolatie en superieure zonwerende eigenschappen.

Lees meer

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas houdt storende geluiden buiten en bewaard de stilte binnen. Deze eigenschappen zijn perfect te combineren met de laatste generatie hoogrendementsglas.

Lees meer

Glasrenovatie: Vacubel vacuümglas

In vergelijking met dubbel- en triple glas is vacuümglas slechts 8,3 mm dik waardoor kozijnen niet hoeven te worden aangepast. U kunt enkelglas eenvoudig vervangen door vacuümglas. Het verbetert het leefcomfort en u bespaart aanzienlijk op de energierekening.

Lees meer

Glasrenovatie: glas vervangen in bestaande ramen

Het oude enkele of dubbel glas vervangen in je bestaande ramen. Bespaar met een glasrenovatie niet alleen jaarlijks op je energiefactuur maar ook tot wel 80% op de kost van nieuwe ramen.

Lees meer

Interieurglas

GLAS in je interieur is altijd een goede keuze! Het is tijdloos, stijlvol, behoudt het ruimtelijk gevoel, praktisch in onderhoud en vooral ook zeer duurzaam!

Lees meer

Glazen deuren

Een glazen deur als echte eye-catcher in je interieur! Glazen deuren behouden het ruimtelijk gevoel en de transparantie tussen ruimtes en tegelijkertijd doen ze dienst als akoestische en thermische onderbreking voor optimaal comfort.

Lees meer

Steel look

Geen grotere eye-catcher dan een steel look deur, wand of douchescherm. HET alternatief voor de echte stalen deuren of wanden. Wij maken jouw droomdeur volledig op maat!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x