;

Glazen deuren

Een glazen deur als echte eye-catcher in je interieur!

Wil jij je interieur helemaal afmaken? Overweeg dan zeker eens een glazen deur. Wij begeleiden je in de zeer ruime keuze aan glas en beslag (scharnieren, greep, etc...) en maken een deur volledig op maat van jou stijl en woning.

Glazen deuren met klaar glas

Een glazen deur vormt een akoestische en thermische barrière tussen verschillende ruimtes, met behoudt van ruimtelijk gevoel en transparantie creëer je een verbeterd leefcomfort zonder in te boeten aan lichtinval!

Glazen deuren met beperkte doorkijk

Toch graag wat meer privacy? Mag er niet gezien worden wat zich aan de andere kan van de deur bevindt maar wil je wel nog voldoende lichtinval? Wij vervaardigen alle glazen deuren op maat, uit gezuurd of gezandstraald glas en zorgen hiermee voor de nodige visuele privacy. 


Binnen het gamma van Glazen deuren kan je oneindig veel combineren:

 • Klaar glas
 • mat glas
 • decoratief glas
 • scharnierdeuren
 • hydraulische scharnieren
 • vloerveer
 • pivoterende deuren
 • grepen en deurkrukken
 • schuifdeuren
 • steel look
 • staal
 • Mezzi
 • ...

Ben jij er nog niet helemaal uit welk type glazen deur je nu juist wil? Wat zijn de beperkingen? Welke mogelijkheden zijn er naar glas of beslag? Wat zijn de prijsverschillen?


Glazen deuren

Hoogrendementsglas: dubbel of driedubbel glas

Verbruik je veel energie in de winter, draait je airco juist op volle toeren in de zomer of ga je misschien wel (ver-)bouwen? Kies het juiste hoogrendementsglas!

Lees meer

Glasrenovatie: glas vervangen in bestaande ramen

Het oude enkele of dubbel glas vervangen in je bestaande ramen. Bespaar met een glasrenovatie niet alleen jaarlijks op je energiefactuur maar ook tot wel 80% op de kost van nieuwe ramen.

Lees meer

Een gebroken ruit of glasschade herstellen

Heb jij glasbreuk opgelopen? GLAS is gespecialiseerd in het vervangen van gebroken glas in alle formaten. Bel nu en wordt onmiddellijk verder geholpen!

Lees meer

4 seizoensglas

4 seizoensglas is een hoogrendementsglas, speciaal ontwikkeld voor een optimaal comfort doorheen de 4 seizoenen. Uitstekende isolatie tijdens de winter en zonwerend voor de zomer.

Lees meer

Zonwerend glas

Zonwerend glas is een hoogrendementsglas speciaal ontwikkeld voor een optimaal comfort doorheen de 4 seizoenen met een sterke focus op de zomer. Combinatie van uitstekende isolatie en superieure zonwerende eigenschappen.

Lees meer

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas houdt storende geluiden buiten en bewaard de stilte binnen. Deze eigenschappen zijn perfect te combineren met de laatste generatie hoogrendementsglas.

Lees meer

Glasrenovatie: Vacubel vacuümglas

In vergelijking met dubbel- en triple glas is vacuümglas slechts 8,3 mm dik waardoor kozijnen niet hoeven te worden aangepast. U kunt enkelglas eenvoudig vervangen door vacuümglas. Het verbetert het leefcomfort en u bespaart aanzienlijk op de energierekening.

Lees meer

Glasrenovatie: glas vervangen in bestaande ramen

Het oude enkele of dubbel glas vervangen in je bestaande ramen. Bespaar met een glasrenovatie niet alleen jaarlijks op je energiefactuur maar ook tot wel 80% op de kost van nieuwe ramen.

Lees meer

Interieurglas

GLAS in je interieur is altijd een goede keuze! Het is tijdloos, stijlvol, behoudt het ruimtelijk gevoel, praktisch in onderhoud en vooral ook zeer duurzaam!

Lees meer

Steel look

Geen grotere eye-catcher dan een steel look deur, wand of douchescherm. HET alternatief voor de echte stalen deuren of wanden. Wij maken jouw droomdeur volledig op maat!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x