;

Glasrenovatie: Vacubel vacuümglas

Wil jij je woning graag beter isoleren? Dan kom je al snel tot de conclusie dat ramen en deuren een belangrijk aandeel hebben in het totale energieverbruik van je woonst. Helaas is het vervangen van ramen en deuren een ingrijpende en vaak ook zeer kostelijke zaak. Kies daarom voor een glasrenovatie.

Glasrenovatie: Enkel glas eenvoudig vervangen door vacuümglas

glasrenovatie


Zijn jouw bestaande raamkaders nog in een goede staat? Overweeg dan zeker om het enkel glas in de bestaande ramen te vervangen door vacuümglas. Vermijd breekwerken en bespaar een heel stuk t.o.v. nieuwe kozijnen.


Als je weet dat tot wel 20% van de energie in een woning verloren gaat via de ramen, levert het vernieuwen van het glas al snel een aanzienlijke besparing op. Niet alleen heb je een jaarlijks terugkerend financieel voordeel, maar ook een sterk verbeterd thermisch comfort, mindere koudestraling, minder condensvorming langs de binnenzijde en een verbeterde akoestiek. Kortom een verbeterde leefomgeving!


Hoe gaan wij te werk?

  1. Neem contact op.
  2. Na een kort verkennend telefonisch gesprek komt 1 van onze specialisten bij je langs. Tijdens het bezoek wordt de staat van de kozijnen geïnspecteerd en de werkmethode bepaald. Samen met jou wordt het juiste glas gekozen.
  3. Je ontvangt binnen enkele dagen een offerte.
  4. Na goedkeur wordt er een beperkt voorschot gevraagd en wordt alles in bestelling geplaatst.
  5. Al na 3 à 4 weken staan we aan je deur met het nieuwe glas en wordt jou woning in 1 klap een heel stuk zuiniger!

Heb jij graag meer info? Neem dan contact op met GLAS en laat je uitgebreid adviseren over de mogelijkheden, haalbaarheid en de mogelijke premies die u kan aanvragen om zo een deel van de kosten te recupereren!

Vervang met een glasrenovatie het glas in je ramen en geniet van een lager energiefactuur en een sterk verbeterd comfort!Hoogrendementsglas verplicht vanaf 2020!

Sinds 1 januari 2020 moeten alle woningen verplicht en op zijn minst voorzien zijn van dubbel glas. Zij die een stapje beter doen en kiezen voor hoogrendementsglas met een U-waarde van minimum 1 kunnen rekenen op een premie. In 2021 bedraagt deze premie 16 euro/m2.

Meer info m.b.t. premie: premie voor hoogrendementsglas

Wat als je hier niet aan voldoet? Vanaf 2020 kunnen er bij een controle strafpunten worden toegekend. Al vanaf 2023 verdubbelen deze strafpunten en kan de woning, in het geval het meer dan 1 raam met enkel glas heeft, in principe onbewoonbaar verklaard worden.

Meer info: Dubbel glas verplicht

Wacht niet langer en informeer vandaag nog naar mogelijkheden en prijzen voor nieuw glas in bestaande raamkaders!

Glasrenovatie: Vacubel vacuümglas

Hoogrendementsglas: dubbel of driedubbel glas

Verbruik je veel energie in de winter, draait je airco juist op volle toeren in de zomer of ga je misschien wel (ver-)bouwen? Kies het juiste hoogrendementsglas!

Lees meer

Glasrenovatie: glas vervangen in bestaande ramen

Het oude enkele of dubbel glas vervangen in je bestaande ramen. Bespaar met een glasrenovatie niet alleen jaarlijks op je energiefactuur maar ook tot wel 80% op de kost van nieuwe ramen.

Lees meer

Een gebroken ruit of glasschade herstellen

Heb jij glasbreuk opgelopen? GLAS is gespecialiseerd in het vervangen van gebroken glas in alle formaten. Bel nu en wordt onmiddellijk verder geholpen!

Lees meer

4 seizoensglas

4 seizoensglas is een hoogrendementsglas, speciaal ontwikkeld voor een optimaal comfort doorheen de 4 seizoenen. Uitstekende isolatie tijdens de winter en zonwerend voor de zomer.

Lees meer

Zonwerend glas

Zonwerend glas is een hoogrendementsglas speciaal ontwikkeld voor een optimaal comfort doorheen de 4 seizoenen met een sterke focus op de zomer. Combinatie van uitstekende isolatie en superieure zonwerende eigenschappen.

Lees meer

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas houdt storende geluiden buiten en bewaard de stilte binnen. Deze eigenschappen zijn perfect te combineren met de laatste generatie hoogrendementsglas.

Lees meer

Glasrenovatie: glas vervangen in bestaande ramen

Het oude enkele of dubbel glas vervangen in je bestaande ramen. Bespaar met een glasrenovatie niet alleen jaarlijks op je energiefactuur maar ook tot wel 80% op de kost van nieuwe ramen.

Lees meer

Interieurglas

GLAS in je interieur is altijd een goede keuze! Het is tijdloos, stijlvol, behoudt het ruimtelijk gevoel, praktisch in onderhoud en vooral ook zeer duurzaam!

Lees meer

Glazen deuren

Een glazen deur als echte eye-catcher in je interieur! Glazen deuren behouden het ruimtelijk gevoel en de transparantie tussen ruimtes en tegelijkertijd doen ze dienst als akoestische en thermische onderbreking voor optimaal comfort.

Lees meer

Steel look

Geen grotere eye-catcher dan een steel look deur, wand of douchescherm. HET alternatief voor de echte stalen deuren of wanden. Wij maken jouw droomdeur volledig op maat!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x