;

Steel look

Steel look deur

Steel look deur, wand of element

Hyper-populair is vandaag de steel look deur! Steel look is HET alternatief voor de echte stalen deuren. Wel de stijl van het old school stalen frame maar net dat tikkeltje strakker. 

Dit type interieurglas wordt met de grootste zorgvuldigheid en met de hoogste afwerkingsgraad in ons eigen atelier vervaardigd. 

Elke steel look deur of element is volledig naar smaak samen te stellen.  Kies zelf:

  1. Type scharnier: vloerveer, hydraulisch scharnier of muurscharnier.
  2. Aantal onderverdelingen en hun configuratie
  3. Het type en oriëntatie van de greep
  4. Kleur van de deur (meest populaire is de zwarte structuurlak)

Steel look wordt niet alleen toegepast op  draaideuren maar kent ook zijn toepassing bij:

  • schuifdeuren
  • wanden
  • douchewanden
  • spiegels
  • leggers in open kasten
  • ...

Weet jij al precies welke steel look deur of wand je wil? Of heb je toch graag nog wat meer uitleg en illustraties? Hoe dan ook ben jij bij ons voor jouw steel look deur of element aan het juiste adres! Steel look

Hoogrendementsglas: dubbel of driedubbel glas

Verbruik je veel energie in de winter, draait je airco juist op volle toeren in de zomer of ga je misschien wel (ver-)bouwen? Kies het juiste hoogrendementsglas!

Lees meer

Glasrenovatie: glas vervangen in bestaande ramen

Het oude enkele of dubbel glas vervangen in je bestaande ramen. Bespaar met een glasrenovatie niet alleen jaarlijks op je energiefactuur maar ook tot wel 80% op de kost van nieuwe ramen.

Lees meer

Een gebroken ruit of glasschade herstellen

Heb jij glasbreuk opgelopen? GLAS is gespecialiseerd in het vervangen van gebroken glas in alle formaten. Bel nu en wordt onmiddellijk verder geholpen!

Lees meer

4 seizoensglas

4 seizoensglas is een hoogrendementsglas, speciaal ontwikkeld voor een optimaal comfort doorheen de 4 seizoenen. Uitstekende isolatie tijdens de winter en zonwerend voor de zomer.

Lees meer

Zonwerend glas

Zonwerend glas is een hoogrendementsglas speciaal ontwikkeld voor een optimaal comfort doorheen de 4 seizoenen met een sterke focus op de zomer. Combinatie van uitstekende isolatie en superieure zonwerende eigenschappen.

Lees meer

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas houdt storende geluiden buiten en bewaard de stilte binnen. Deze eigenschappen zijn perfect te combineren met de laatste generatie hoogrendementsglas.

Lees meer

Glasrenovatie: Vacubel vacuümglas

In vergelijking met dubbel- en triple glas is vacuümglas slechts 8,3 mm dik waardoor kozijnen niet hoeven te worden aangepast. U kunt enkelglas eenvoudig vervangen door vacuümglas. Het verbetert het leefcomfort en u bespaart aanzienlijk op de energierekening.

Lees meer

Glasrenovatie: glas vervangen in bestaande ramen

Het oude enkele of dubbel glas vervangen in je bestaande ramen. Bespaar met een glasrenovatie niet alleen jaarlijks op je energiefactuur maar ook tot wel 80% op de kost van nieuwe ramen.

Lees meer

Interieurglas

GLAS in je interieur is altijd een goede keuze! Het is tijdloos, stijlvol, behoudt het ruimtelijk gevoel, praktisch in onderhoud en vooral ook zeer duurzaam!

Lees meer

Glazen deuren

Een glazen deur als echte eye-catcher in je interieur! Glazen deuren behouden het ruimtelijk gevoel en de transparantie tussen ruimtes en tegelijkertijd doen ze dienst als akoestische en thermische onderbreking voor optimaal comfort.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x