;

Hoogrendementsglas: dubbel of driedubbel glas

hoogrendementsglas

Hoogrendementsglas uitgevoerd in dubbel of driedubbel glas is de laatste generatie van isolerende beglazing. Naast basis hoogrendementsglas, heb je tal van varianten, elk met zijn unieke eigenschappen voor het beste comfort en/of veiligheid!

Voordelen hoogrendementsglas / dubbel glas

Comfort

 • Minder condens op de binnenruit
 • Zeer beperkte koudestraling (koude zone naast ruit)
 • betere warmtehuishouding in de ruimte
 • Meer lichtinval met de nieuwste soort beglazing

Energie

 • Verlaagd energieverbuik door lagere stookkosten in de winter
 • Verlaagd energieverbruik door lager aircoverbruik in de zomer
 • Warm-edge afstandhouder

Milieu

 • Lagere stookolie, gas, of elektriciteitsconsumptie
 • Lagere CO2 uitstoot

Uitstraling van de woning

 • Weinig tot geen spiegelend effect bij zonwerend glas
 • Decoratieve oplossingen (figuurglas, gekleurd, ...)

Soorten dubbel en driedubbel glas

De meeste van deze types zijn te combineren, informeer nu naar jou offerte!

In nieuwbouwprojecten is dubbel glas of hoogrendementsglas de nieuwe standaard en moet het glas minstens een U-waarde gelijk aan 1,1 W/m2K hebben. Je hoeft echter niet te wachten tot je grondig renoveert om enkel of oud dubbel glas te vervangen door hoogrendementsglas met behoud van de bestaande raamkaders. Bespaar tot wel 80% t.o.v. nieuwe ramen!

Hoogrendementsglas: dubbel of driedubbel glas

Glasrenovatie: glas vervangen in bestaande ramen

Het oude enkele of dubbel glas vervangen in je bestaande ramen. Bespaar met een glasrenovatie niet alleen jaarlijks op je energiefactuur maar ook tot wel 80% op de kost van nieuwe ramen.

Lees meer

Een gebroken ruit of glasschade herstellen

Heb jij glasbreuk opgelopen? GLAS is gespecialiseerd in het vervangen van gebroken glas in alle formaten. Bel nu en wordt onmiddellijk verder geholpen!

Lees meer

4 seizoensglas

4 seizoensglas is een hoogrendementsglas, speciaal ontwikkeld voor een optimaal comfort doorheen de 4 seizoenen. Uitstekende isolatie tijdens de winter en zonwerend voor de zomer.

Lees meer

Zonwerend glas

Zonwerend glas is een hoogrendementsglas speciaal ontwikkeld voor een optimaal comfort doorheen de 4 seizoenen met een sterke focus op de zomer. Combinatie van uitstekende isolatie en superieure zonwerende eigenschappen.

Lees meer

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas houdt storende geluiden buiten en bewaard de stilte binnen. Deze eigenschappen zijn perfect te combineren met de laatste generatie hoogrendementsglas.

Lees meer

Glasrenovatie: Vacubel vacuümglas

In vergelijking met dubbel- en triple glas is vacuümglas slechts 8,3 mm dik waardoor kozijnen niet hoeven te worden aangepast. U kunt enkelglas eenvoudig vervangen door vacuümglas. Het verbetert het leefcomfort en u bespaart aanzienlijk op de energierekening.

Lees meer

Glasrenovatie: glas vervangen in bestaande ramen

Het oude enkele of dubbel glas vervangen in je bestaande ramen. Bespaar met een glasrenovatie niet alleen jaarlijks op je energiefactuur maar ook tot wel 80% op de kost van nieuwe ramen.

Lees meer

Interieurglas

GLAS in je interieur is altijd een goede keuze! Het is tijdloos, stijlvol, behoudt het ruimtelijk gevoel, praktisch in onderhoud en vooral ook zeer duurzaam!

Lees meer

Glazen deuren

Een glazen deur als echte eye-catcher in je interieur! Glazen deuren behouden het ruimtelijk gevoel en de transparantie tussen ruimtes en tegelijkertijd doen ze dienst als akoestische en thermische onderbreking voor optimaal comfort.

Lees meer

Steel look

Geen grotere eye-catcher dan een steel look deur, wand of douchescherm. HET alternatief voor de echte stalen deuren of wanden. Wij maken jouw droomdeur volledig op maat!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x